Kérjuk, tiszteljen meg a véleményével!

 


 1. Gerlei Éva says:

  Már több mint 12 éve a nálunk nyaraló gyerekek nagy kedvence a budapesti Meseerdő Bábszínház Ági nénivel és Laci bácsival. Klasszikus bábszínházi élmény többek között Nyuszival, Rókakomával és Sünivel, de Kacor király és Kip-Kop is rendszeresen elvarázsolja a nebulókat.

  Igényes, és főként szórakoztató program kicsiknek és nagyoknak. Szívesen ajánljuk minden intézmény figyelmébe, akik tartalmas műsort keresnek vendégeiknek.
  Gerlei Éva programszervező Kolping Hotel Alsópáhok


 2. Hétpettyes Óvoda says:

  Szép hagyományunk, hogy Boldog Gizellára, óvodánk védőszentjére emlékezünk május 7.-én. Ünnepi díszbe öltöztetjük óvodánk udvarát, színes szalagok, virágok, léggömbök, szélforgók jelzik a nevezetes napot.

  Reggel az óvodába érve mindenki felveszi a fehér „Boldog Gizellás” pólóját és izgatottan várjuk a délelőtt 10 órát, hogy a Meseerdő Bábszínházból megérkezzen Lindner László és Papp Ágnes bábművész, akiket már jól ismernek és szeretnek a gyermekek.

  Az idén sem volt ez másként. A játszószobánkban felállították a díszleteket, kellékeket. A csoportok egymás után érkeztek és foglalták el a helyüket. A köszöntés után nagy taps fogadta a művészeket.

  A Kacor király című mese előadását érdeklődéssel figyelték, és amikor lehetőség nyílt rá, aktívan közreműködtek a gyermekek.

  Ezek az előadások minden alkalommal boldog, vidám délelőttel ajándékoznak meg bennünket, amikor kacagástól és vidám szurkolástól hangos óvodánk.

  Hálás szívvel köszönjük ezeket a felejthetetlen délelőttöket és szeretettel, gyermeki várakozással készülünk a következőkre.


 3. Újpesti Kulturális Központ says:

  A Meseerdő Bábszínház előadásai minden alkalommal elvarázsolják az óvodás gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt. Átérzik a mesehősök örömét és bánatát, ami nem is nehéz, hiszen Ági néni és Laci bácsi bábjátékának varázsereje van.
  Külön kiemelném Ági néni gyönyörű és változatos hangjátékát, ami ha kell ravasz rókaként, ha kell kis nyusziként csendül fel.
  Örömmel ajánlom a Meseerdő Bábszínház műsorait, amelyekkel olyan erdőbe tévedünk, ahonnan sose akarunk hazamenni!

  Takács-Kollárik Orsolya, az Újpesti Kulturális Központ művelődésszervezője


 4. Szarvas József says:

  Három fantasztikus előadáson vehettünk részt iskolánkban (Kacor király, Mikulás a Meseerdőben és Kormos Kata), a Meseerdő Bábszínház jóvoltából. Klasszikus bábszínházi élményt nyújtottak mind a gyerekek, mind a pedagógusok számára. Együtt éreztük át a mesehősök örömét, bánatát az előadásokon keresztül. A tanulók számára biztosították az interaktív közreműködést, így még bensőségesebbé varázsolva a hangulatot.
  Olyan igényes és szórakoztató színdarabokat adtak elő, melyet szívesen ajánlunk minden intézmény számára.
  Szarvas József tagiskola-vezető
  Székesfehérvári II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Bársony István Tagiskolája, Sárkeresztes


 5. Réka says:

  Gyerekkoromban voltam és szeretem!Réka


 6. Kruzslicz Rózsa says:

  Kedves Előadó művészek!
  Nagyon szépen köszönjük a rendkívül színvonalas, interaktív bàbjàjêkot.A nèzőteret figyelve csupa tàtottszàjú gyerekeket làttam. A zenês-dalos betètek csodaszèpek voltak.A kicsik folyamatos résztvevők lehettek.A bàbok kedvesek,kifejezőek,a hangszinek változatosak (nem is hinnê a nèző,hogy csupàn 2 szemèly bâboz). Remélem hamarosan ismèt nèzői lehetünk a Meseerdő bâbszinhàznak!!!Szeretettel:Rózsa


 7. Dr Kálmán István says:

  Az elmúlt években ismételten részt vehettünk a Meseerdő bábszínház előadásain Alsópáhokon és az évek során mindig újra és újra átélhettük a gyerekek megnyílását, őszinte örömét, segítségét és csodálkozását a történetek során. A mai rohanó, digitalizált világban ritka alkalom ez. Az igazi színház mindig bevonja a közönséget és ezt itt a Meseerdő Bábszínház művészei minden évben – már 10 éve – megvalósítják. A gyerekek megnyílnak és csillogó szemekkel, teljes átéléssel követik a mesét. Ez a művészet! Köszönjük!
  Egy 4 unokás nagypapa.


Leírom a véleményem


Kapcsolat

Papp Ágnes bábszínész

Telefon: 06-70-21-25-160
Email: meseerdobabszinhaz@gmail.com

Életképek

bottom